augustus 2013 —

ZING! Magazine Singer Songwriters: muzikale spreekbuizen van de ziel

Ze zijn componist, tekstschrijver en musicus in een. Singer-songwriters schenken de wereld liedjes, niets meer en niets minder. De ware creator verstaat de kunst ons te beroeren, vaak buiten alle logica om. Drie jong singer-songwriters spreken over wat hen beweegt en bezielt.

Read on…

augustus 2013 — interview

Dit is de dag Radio 1

Ik speelde live Insomnia en Hey, the sun’s here solo (voor het eerst solo!!) en kreeg een interview dat een leuke wending nam…

Read on…

juli 2013 — review

Cortonville De highlights van de Vierdaagsefeesten

…De Arnhemse singer-songwriter Lavalu lijkt nu misschien in het niets te vallen, maar nee: de fijne popmuziek die de zangeres met haar band maakt, is voor deze vrijdagavond – waarbij je ziet dat iedereen er toch al zeven dagen op heeft zitten – prima toeven. Ze lijkt, naarmate het concert vordert, steeds maar meer te genieten van haar show en dat zorgt ervoor dat ook steeds meer mensen zich bij het podium voegen. Na de fijne rock van Guild of Stags is dit weer even lekker ontspannen, met hele goede en sterke liedjes…

lees het hier

juli 2013 — interview

3voor12Gelderland #vf13 interview: Stoere chick Lavalu

Bij binnenkomst drukt een spontane meid me de hand en gaat snel zitten. Lavalu heeft eigenlijk helemaal geen tijd, maar maakt die wel terwijl ze de bodem voor haar optreden legt. Een kort maar zeer krachtig interview is het gevolg, tussen de kipkluifjes met Vlaamse frieten door.

Read on…

juli 2013 — interview

Cortonville News & Rumours

Interview Lavalu
Cortonville verslaat de Vierdaagse in Nijmegen

Cortonville is volop aanwezig tijdens de Vierdaagse in Nijmegen, een van de grootste evenementen in Europa. Op het Valkhof Festival, festival Op ’t Eiland en in de St. Stevenskerk spelen namelijk de muzikale beloftes voor morgen. Uiteraard zijn we daarbij, en natuurlijk stellen we ze dan ook gelijk een aantal vragen.

Read on…